EnglishAlbanianMacedonian

ФД СН финансии

ФД СН финансии е финансиско друштво кое работи врз основа на Решение издадено од Министерството за финансии на Република Македонија бр.13-14385/4 од 14.12.2016 година и е регистриран администратор на лични податоци од Дирекцијата за заштита на лични податоци и имаме лиценца за: одобрување кредити и кредитни картички, издавање гаранции како и факторинг ФД Сн Финансии ДОО Битола е првата Финтек компанија во Битола, но исто така е и прва Финтек компанија во Македонија со домашен капитал која е главно фокусирана на одобрување и исплата на кредити, но исто така работиме и со издавање гаранции и факторинг. Нашиот проактивен пристап кон клиентите, квалитетот на услугата и брзината на одобрување и исплата несомнено се клучни фактори кои влијаат на Клиентите да се одлучат за нас.

Зошто да не одберете нас?

Затоа што нашата главна цел е задоволен клиент. Нашиот млад и посветен тим кој постојано се зголемува настојува секогаш да е блиску до своите клиенти нудејќи им се подобра услуга. ФД СН финансии вложува во својот однос со клиентите затоа што ја цени лојалноста и верува во доверба на долги патеки. Со нас потребните средства Ви се секогаш на дофат.

Посветеност

Како компанија која е посветена кон своите клиенти ФД СН финансии постојано вложува во своите вработени и употребува технолошки иновации кои ни овозможуваат повисок степен на ефикасност во нашето работење и побрзо процесирање на кредитните апликации со цел подобрување на услугите кои клиентите.

Top