EnglishAlbanianMacedonian

Зошто да го изберам наменскиот кредит на СН Финансии?

● До 200.000 МКД за купување на производи и услуги.
● Рок на отплата до 60 месеци.
● Одобрување за само 15 минути!


КАКО ДА АПЛИЦИРАМ?

1. Изберете производ или услуга кој сакате да го купите од нашите партнери.

2. Известете го продавачот дека сакате да купувате на рати преку СН Финансии.

3. Продавачот ја пополнува вашата апликација за купување на рати.4. Добивате одговор од СН Финансии за 15 минути и ги добивате посакуваните производи или услуги.

Брзо, лесно и едноставно. Посакуваниот производ го имате за само 15 минути.
Посетете ги нашите партнери веднаш!БАРАЊЕ ЗА СОРАБОТКА


Станете наш партнер и овозможете им поволности на вашите клиенти. Најдобрата маркетинг алатка за зголемување на продажбата и привлекување нови клиенти.


+389

Ви треба помош?

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 19:00 часот и Сабота од 08:00 – 15:00.
Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 – 19:00 часот
и Сабота од 08:00 – 15:00.
Не заборавајте дека вршиме исплата и во Сабота.

+389 47 553 007
+389 75 499 632
Пон-Петок: 08:00 – 19:00
Сабота: 08:00 – 15:00

Top